Etterord
I nyeste utgave av Sartoravisen er det en større reportasje om utstillingen vår på senteret og blant annet formannen får uttale seg fritt om sine erfaringer. For deg som ikke gidder å finlese hele avisen finner du det hele på side 24! Du er også hjertelig velkommen til å si din mening, på vårt nye forum, om hva som skal skje 14. oktober!
Lagt inn: 19 september - 2007 kl: 11:56

 

 

International VW Bus Meeting
De fleste har sikkert nå fått med seg at VW Transporter fyller 60 år i 2007 og VW har funnet ut at dette må feires. Helgen 5-7. Oktober blir det stor transporterfest i Hanover med bla utstillinger, delemarked, kino og konserter bla med "The Who" (Tysk ompa-band?). Synd at ikke VW skjønte at det er helgen etter som var riktig å feire men de har vel heller aldri fått med seg hva som skjer i det lokale VW miljøet. Noen som blir med i klubbilen?
Lagt inn: 10 september - 2007 kl: 12:03

 

 

Nye kjøp/salg sider + forum
Den planlagte ferien ble ikke lang og dermed er vi allerede i gang med å forbedre websidene. Mange har klaget på at det er så vanskelig å legge ut annonser under kjøp/salg. Dette har vi nå ordnet opp i og fått helt nye sider for dette formålet. I tillegg har en nå mulighet for å diskutere det meste av problemer og gleder innenfor VW emnet i tillegg til å legge ut bilder av stoltheten(e) sine. Sjekk ut de nye sidene og bruk de!
Lagt inn: 02 september - 2007 kl: 14:37

 

 

VWACB på Vestlandsrevyen!
NRK HordalandMandag fulgte NRK Hordaland opp utstillingen vår med reportasjer på radio om ettermiddagen og fjernsyn om kvelden. Dette ble en fin reportasje der hobbyen vår, pluss klubben, blir godt presentert! God fornøyelse
Lagt inn: 28 august - 2007 kl: 09:34

 

 

Og det var det.........
Da er utstillingen rigget ned og Sartor er igjen et kjøpesenter som er likt alle andre kjøpesenter. I en uke har publikum fått oppleve folkevogner og effekter i tidsriktige miljøer og tilbakemeldingene har vært over all forventning. Utrolig mye skryt og gode tilbakemeldinger oppveier mye for 8 måneder med planlegging og 14 dager med hektisk aktivitet. Takk til alle som hjalp til på dugnad, opp og nedrigging, vakter og praktiske ting. Videre alle som lånte oss noen effekter eller biler, sponsorer, alle som bidro med ett eller annet og ikke minst Sartor som betalte (nesten) hele gildet. Vel utført jobb alle sammen! Kanskje unødvendig å si men VWACB tar nå en velfortjent ferie i et par uker!
Lagt inn: 27 august - 2007 kl: 09:46

 

 

Jubileumstreff
Lørdag 25. august var det klart for jubileumstreff og siste dag av vår utstilling. Litt dårlig vær tidlig på morgenen stoppet ikke glade bergensere, og langveisfarende, til å troppe opp for å lage dette til en kjempeavslutning på en flott uke. Her var det "gamle kjenninger" og nye bekjentskaper, rustne biler og strøkne utstillingsbiler, akkurat som det skal være på et treff for entusiaster! Bergensavisen, NRK og Right On var også tilstede og laget reportasjer fra utstillingen og treffet. Vi takker de fremmøte for besøket! For mimring, og deg som ikke var der, har vi lagt ut masse bilder
Lagt inn: 26 august - 2007 kl: 04:19

 

 

Fredag!
Fredag på utstillingen var dagen da barn i alle aldre kunne møte Onkel Politi og Onkel Rolf. Mange benyttet anledningen til å få med seg klubbens nye refleks som sikkert kan komme godt med nå når det blir tidligere mørkt om kveldene. Vi takker Politiet for hjelpen! Les alt
Lagt inn: 24 august - 2007 kl: 23:02

 

 

bt.no på besøk
Bergens Tidende sin nettutgave var på torsdag og lagde en fin reportasje fra utstillingen. Her har du også mulighet for å se 2 av standene i panorama (virker ikke på vår pc men den er sikkert fin :-).
Lagt inn: 24 august - 2007 kl: 22:42

 

 


<<< Forrige Neste >>>